Alaska remedies

Wat zijn remedies? 

Planten en edelstenen (en eigenlijk alles in de natuur) hebben eigenschappen die ons kunnen helpen om de eigen balans terug te vinden.
Bv Calendula (goudsbloem) is een plant met een zeer regelmatige structuur. Van zalf die Calendula-extract bevat, weten we dat deze helpt om wonden te genezen en littekenweefsel te voorkomen, kortom om de juiste structuur van het beschadigde weefsel te herstellen.
Door op een speciale manier extracten van planten of edelstenen te maken, kun je de energie van die plant of steen als het ware vangen en gebruiken om je te helpen bij het proces waar je in zit. Deze extracten worden remedies genoemd.
Dit helpen doen remedies door de scherpe randjes van het leerproces afhalen of door een blokkade te doorbreken of door het proces überhaupt op gang te brengen of… Kortom: de remedies werken voor iedereen anders, maar dat ze helpen is zeker!

Er zijn heel veel verschillende remedies met elk hun eigen specifieke kenmerk. De remedies waarmee ik werk zijn de Alaska Remedies. Deze zijn ontwikkeld door Steve Johnson.

Hoe gaat dat dan?

Als je wilt dat ik een remedie voor je maak, dan gaan we eerst samen op zoek naar de belangrijkste vraag die je op dat moment hebt. Op basis van die vraag onderzoek ik welke bloem of edelsteen jou op dat moment het best kan helpen.
Van die remedie of remedies (soms blijk je een mengsel van bv bloemen nodig te hebben) maak ik vervolgens een oplossing waarvan je elke dag een aantal keer druppeltjes moet innemen. Dit innemen kan rechtstreeks in de mond zijn of met een beetje water.
Na verloop van tijd bespreken we het effect en kijken we samen of je nieuwe druppels nodig hebt.

En hoe zit dat dan bij dieren?

Bij dieren werken remedies net zoals bij mensen. Het is bij dieren alleen soms lastiger om de hoofdvraag helder te krijgen. Soms lopen vraag van baasje en dier nl door elkaar heen.
Bij een dier worden de druppels op het voer, in het drinkwater of in sommige gevallen op de vacht aangebracht.

Kosten:

Een consult omvat:
-vaststellen van de hoofdvraag (ca 1 uur)
-het maken van een remedie op basis van die hoofdvraag
-verslaglegging van de werking van de remedie inclusief richtlijnen voor het innemen ervan
-bespreking van de resultaten (ca 0,5 uur)
Kosten bedragen 60 euro per consult incl remedie.
Voor alleen het samenstellen van een remedie bedragen de kosten 15 euro.
Bij huisbezoek worden ook de reiskosten in rekening gebracht (0,21 euro per km).